Една от големите надежди на Мемфис Гризлис - Джерън Джексън-младши,

...
Една от големите надежди на Мемфис Гризлис - Джерън Джексън-младши,
Коментари Харесай

В Мемфис очакват Джексън да се завърне скоро в игра, дебютът на Уинслоу също е близо

Една от огромните очаквания на Мемфис Гризлис - Джерън Джексън-младши, евентуално ще се завърне в игра най-късно през идната седмица. Тежкото крило се възвръща от контузия в коляното, която получи предишния месец.

В Мемфис чакат и Джъстис Уинслоу да дебютира за “Гризлитата” до края на идната седмица. Крилото мина в Мемфис след договорка сред Гризлис и Маями Хийт, само че към момента няма записана нито минута за новия си отбор, защото се възвръща от контузия в гърба.
The @memgrizz today provided medical updates for forwards Brandon Clarke, Jaren Jackson Jr. and Justise Winslow.

Press release below. pic.twitter.com/AkeJlUjW1v
— Grizzlies PR (@GrizzliesPR) March 9, 2020 “Гризлитата” се надяват, че до края на постоянния сезон в игра ще се завърне и различен млад гений, лекуващ контузия сега - Брендън Кларк. Един от правещите доста положително усещане с изявите си новобранци страда от разтежение в квадрицепса.

Мемфис сега заема последното осмо място в Западната конференция, даващо право за присъединяване в плейофите на НБА и е с огромни шансове да го задържи. Гризлис са един от най-младите и обещаващи тимове в НБА сега, като пойнт гардът на отбора Джа Морент е с големи шансове да бъде определен за новобранец на годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР