Една от големите надежди на европейския футбол - нападателят на

...
Една от големите надежди на европейския футбол - нападателят на
Коментари Харесай

Малкият Клуйверт с остри нападки към Аякс: Искаха да ме продадат без мое знание

Една от огромните очаквания на европейския футбол - нападателят на Аякс Джъстин Клуйверт, разкритикува грубо шефовете на холандския клуб. 19-годишният стрелец, който към този момент дебютира за мъжкия отбор на “лалетата”, има контракт за още една година с Аякс и амстердамци вършат всичко допустимо да удължат договора му.

“Не възобновявам контракта си с Аякс, защото нямам доверие на шефовете, не демонстрират морал. Аякс желае да ми продължи контракта, с цел да изкара повече пари от мен. Идеята ми беше да остана, само че напоследък се случиха доста неща. Хората мислят, че става въпрос единствено за пари. (…) Говорих малко с Марк Овермарс (б.р. спортния директор). Почувствах се притиснат. На моята възраст не би трябвало да мисля за пари”, показа той в изявление за холандския вестник Volkskrant, представен от AS.

“Искаха да ме продадат на Тотнъм без мое познание. Сега виждам по какъв начин се работи в света на футбола. Баща ми (б.р. Патрик Клуйверт) ми споделя, че е по-добре да остана, само че би подкрепил всяко мое решение на 100%”, призна младият нападател. Според холандската преса сътрудникът на Джъстин - Мино Райола, упорства за забавна уговорка в новия контракт. Освен че играчът желае заплата от 1,5 милиона евро, сътрудникът упорства за 40% от бъдещата продажба на Джъстин - 20% за Райола и 20% за футболиста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР