Една от големите фигури в историята на ЦСКА от близкото

...
Една от големите фигури в историята на ЦСКА от близкото
Коментари Харесай

Велизар Димитров: Мечтаех да играя за Жозе Моуриньо

Една от огромните фигури в историята на ЦСКА от близкото минало, Велизар Димитров, взе участие в блиц-анкета на bTV. Бившият халф на " алените ", който прецизно съблюдава апелите за обществено разграничаване, е със фамилията си и откри време да отговори на любопитни въпроси.

Димитров разкри, че фантазията му в неговата дейна спортна кариера е била да играе за " Порто " на Жозе Моуриньо. Именно португалецът е неговият обичан треньор.

Трикратният първенец с " армейците " е един от авторитетните анализатори в студио " Шампионска лига " по bTV. Кой е мачът, който мечтае да проучва? Логично, поради клубните си пристратия той дава отговор: " ЦСКА - " Барселона ".

Кои мачове обаче не желае да проучва, кой е обичаният му гол и мечтаният съотборник ще научите от видеото.

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Шампиони под карантина: Златните пет - с отсрочена, само че непроменена цел (ВИДЕО) Верижна злополука в София по знамение не взе жертви Британският министър председател в положително въодушевление след втора нощ в интензивното Възрастна жена даде пари на измамници – излъгали я, че брат ѝ е с COVID-19 Възрастен мъж подари пенсията си на болничното заведение в Чирпан Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 По-кратка пролетна почивка за учениците Бърни Сандърс се отхвърли от конкуренцията за президент на Съединени американски щати Шиърър поддържа Кроос: Нека футболистите да вземат решение къде отиват парите им Заради COVID-19: Спадът в международната търговия може да надмине този от финансовата рецесия през 2008 година Виж още последни 36-годишен умря от ковид 581 са към този момент случаите на ковид у нас Премиерът разпореди да бъде освободен бордът на шефовете на ББР Скандали пред бюрата по труда, чиновници напущат поради напрежението Лекарят, изправил се против първия случай на COVID-19 в „ Пирогов ": И аз се опасявам, само че някой би трябвало да лекува Мост в Северна Италия се срути, има потърпевши Вълна от съпричастност: Дарения за стара жена, която се грижи за 3 внучета Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР