Една от главните причини за раздялата между Маурисио Почетино и

...
Една от главните причини за раздялата между Маурисио Почетино и
Коментари Харесай

Разкриха кое е преляло чашата на търпението на Почетино

Една от основните аргументи за раздялата сред Маурисио Почетино и Тотнъм е била обвързвана с обтегнатите връзки сред наставника и президента Даниел Леви. Двамата са имали съществени различия към слагането на камери в офиса на експерта по отношение на правенето на документалния филм на "Амазон " за сезона на "шпорите ".

Почетино беше освободен от своя пост при започване на тази семдица, като неговият пост беше ангажиран от Жозе Моуриньо. Оказва се, че с изключение на несъгласията сред Леви и аржентинския експерт по отношение на трансферната политика на клуба, е имало и различия по отношение на слагането на камери на клубната база.

Според британските медии Почетино персонално е желал да бъдат конфигурирани камери на подготвителния терен на тима, на обща стойност 80 хиляди паунда. Идеята е била да бъдат снимани от съответни ъгли всички занятия на отбора. 47-годишният експерт дори е бил подготвен да извади сумата от личния си джоб, само че Даниел Леви се възпротивил.

Чашата преляла, когато в следствие бил конфигурирани камери в офиса на Почетино, които да снимат избрани фрагменти за новия документален филм на "Амазон " за актуалната акция на Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР