Една от фракциите на феновете на Левски „Ултрас Левски” излезе

...
Една от фракциите на феновете на Левски „Ултрас Левски” излезе
Коментари Харесай

“Ултрас Левски” подкрепи ръководството на „сините” и заяви готовност за протести

Една от фракциите на почитателите на Левски „ Ултрас Левски” излезе с декларация във връзка срещата на последователите на „ сините” с премиера Бойко Борисов в Министерски съвет. Те също поддържаха актуалното управление на клуба от стадион „ Георги Аспарухов”.

Публикуваме текста на декларацията без редакторска интервенция:

С оглед на последните събития и изказвания дадени след срещата в Министерски съвет, заявяваме следната позиция:

• Изразяваме безапелационна поддръжка към актуалното управление на “Левски” на база поставените през последната година основи за дълготрайно и професионално ръководство, а точно: финансова непоклатимост и прозрачност; явен генезис на средствата, влизащи в клуба; проект за погасяване на задълженията; усъвършенствана организация и структуриране на клуба; вложения в ДЮШ и спортната база; пресичането на практики за източване на клуба посредством комисионни от прехвърляния.

• Hе желаем да извръщаме глави от протичащото се в страната, където във всеки един аспект на обществено-социалния живот нещата все по-отчетливо получават характерностите на едноличен режим. Вярваме в постулатите на правовата страна, в спазването на Конституцията на България, в разделянето на управляващите и в частната самодейност. И дано който не съблюдава законите такива, при каквито две страни - частна и/или държавна, непринудено са влезнали в правни и търговски взаимоотношения, да поеме своята отговорност, която би трябвало да се потвърди в и от съда и да създаде правно решение. Заявяваме безапелационна позиция срещу потреблението на държавния уред, като репресивна машина работеща “по целесъобразност” за изземване, реваншизъм или обслужване на ползи от неуточнен генезис и посредством недемократични способи. Изразяваме нашата подготвеност за митинги, защото този следващ объркващ случай от дневния ред на страната този път визира директно и развиването на нашия клуб.

• Стартираме акция "Долу ръцете от Левски! ", с която целим да заявим безапелационна позиция против съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в “Левски”, а клубът се използва като политически инструмент. Основният акцент в акцията е да призовем и консолидираме последователите на “Левски” за излизане от летаргията и за изложение на позицията им там, където е нашето място, на трибуните. Приканваме и ще работим за всеобщо закупуване на абонаменти карти за идния полусезон. Закупуването на абонаментни карти за Пролет 2020 няма да изпълни клубната каса, нито ще обезпечи бюджета, само че ще бъде явен сигнал, че “сините” последователи ще подсигуряват, декларират и отстояват позицията си на трибуните и ще пазят ползите на клуба си от всевъзможни външни въздействия.

Обръщаме се към всички почитатели на Левски с ясно обръщение - не бъдете безучастни! Ние направихме нашия избор!

Обединена позиция на:

ULTRAS LEVSKI (СЕКТОР А)

F.R.I.E.N.D.S. (СЕКТОР Б)

LSL (СЕКТОР А)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР