Една от емблемите на световния тенис – Фернандо Вердаско, отправи

...
Една от емблемите на световния тенис – Фернандо Вердаско, отправи
Коментари Харесай

Фернандо Вердаско: Чух невероятни неща за българската публика

Една от емблемите на международния тенис – Фернандо Вердаско, насочи особено обръщение към българските почитатели.
 Победителят от Мастърса в Париж Карен Хачанов: Нямам самообладание да се срещнем в София!
Испанецът има 15 трофеи (7 на сингъл и 8 на двойки) от АТP тура, а през 2018 година отпразнува своята победа №500. Играл е в 62 следващи шампионата от Големия шлем, което е втора най-дълга серия в историята. Легендарният Фернандо Вердаско идва за четвъртото издание на Sofia Open. Ето какво сподели испанецът особено за българските почитатели:

„ Здравейте всички в България. Аз съм Фернандо Вердаско и чакам с неспокойствие да играя на Sofia Open 2019. Чух невероятни неща за българската аудитория.

Очаквам всички вас в залата през февруари, с цел да гледате извънреден тенис. До скоро, България! “, споделя Вердаско, който последва Стан Вавринка, Карен Хачанов и Стефанос Циципас, които също насочиха своите видеопослания.



Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец " към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното и вече генерира сериозен интерес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР