Една от емблематичните сгради в центъра на София – Централните

...
Една от емблематичните сгради в центъра на София – Централните
Коментари Харесай

Израелският собственик на Халите променя облика им отвътре

Една от емблематичните здания в центъра на София – Централните хали, ще промени образа си от вътрешната страна през идната година. Това оповестиха представители на притежателя на постройката, израелската компания „ Ащром “.

Целта на преустройството е да бъде разнороден миксът от наематели, планува се също смяна в цветовете и осветлението на постройката. Очаква се то да стартира през март и да продължи към два месеца, като през това време Халите ще бъдат затворени за гости, сподели Стефан Косев, ръководещ сътрудник в компанията Regent’s, която ръководи обекта.

Предвидено е след обновяването там да има непрекъснат фермерски пазар, заведения за хранене и споделено пространство с маси, както и щандове на производители на храни, книжарница, бръснарница и даже студио за татуировки. Вече се водят договаряния с 10 ресторанта, които би трябвало да отворят свои дребни пространства в Халите. Интерес има от вериги като Memento, Bodega, Casa Vino, заяви Еял Тахор, който дава отговор за дизайна и микса от наематели на Халите.

Неговите упования са инвестицията на „ Ащром “ в обновяването на комерсиалния комплекс да възлезе на към 1 млн. евро, без да се включват средствата, които всеки от новите наематели ще би трябвало да вложат в устройството на пространството си в постройката.

Според притежателите сега капацитетът на Халите не е развъртян изцяло и те остават настрана от интереса на гости, на които би се харесало да открият под един покрив разнородни благоприятни условия за извършване на покупки и превозване на свободното време.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР