Една от емблематичните новинарки, Ани Салич, заживя с майка си

...
Една от емблематичните новинарки, Ани Салич, заживя с майка си
Коментари Харесай

Ани Салич заживя с майка си след развода

Една от емблематичните новинарки, Ани Салич, заживя с майка си и щерка си Хана след развода със брачна половинка си Бранко Салич.

Двамата прекратиха брачния си съюз дефинитивно преди две години след доста раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рожденните й дни й подари нова кола.

Журналистката се хвалеше, че й сервира всяка заран кафето в леглото и обича да й прави сантиментални изненади, само че двамата доста спорели за възпитанието на децата. Причината за развода обаче надали е това. Тя по този начин и не излезе нескрито, само че е реалност, че през годините са му приписвали доста извънбрачни връзки със засукани мадами.

След раздялата им Ани поканила майка си в първокласния си апартамент в квартал Манастирски ливади, с цел да й оказва помощ за децата. Дъщеря й Хана в този момент е на 13 години. Тя учи в Италианския колеж в Горна баня, където е още от детската градина, само че е призната в Американския лицей, написа Галерия.

Синът й Лазар към този момент е на 20 години. Той е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия и от години не живее в България.

Затова Ани в този момент се е преселила в женско царство единствено с майка си Златка и щерка си Хана. Тя е доста признателна на майка си, която поради внуците си се пенсионира по-рано, с цел да може да оказва помощ на щерка си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР