Една от двете най-големи телевизии у нас - bTV, ще

...
Една от двете най-големи телевизии у нас - bTV, ще
Коментари Харесай

Мегасделка! Продават bTV до края на март

Една от двете най-големи малките екрани у нас - bTV, ще има нов притежател до изборите на 2 април. Това твърди  " Марица ".

Според източници, близки до малкия екран, в напреднали договаряния за медията е един от огромните ни телекоми А1. В тв средите се приказва, че договорката ще бъде оповестена всеки миг.

За редакцията на малкия екран, която в този момент е до НДК, към този момент има квалифициран нов офис. Нищо чудно да става въпрос за бившите студия на ТВ7, намиращи се на изхода за Пловдив. Там към този момент се реалокира екипът на каналите " Макс спорт ", които са благосъстоятелност на А1.

Сега притежател на bTV e компанията PPF Group, която има вложения в 25 страни в сфери от банковото дело през телекомуникациите до промишлености като произвеждане, недвижими парцели и биотехнологии. В България холдингът е показан посредством телекома Yettel и медиите в bTV Media Group.

Припомняме, че босът на PPF Group Петер келнер почина в авиопроизшествие с хеликоптер в Аляска през 2021 година. Вероятно вдовицата му Рената е решила да преструктурира бизнеса, настояват осведомени.

Наскоро нейни представители са били в напреднали договаряния за пазаруване на една от по-малките телевизии и превръщането й в новинарски канал. Това се прави тъкмо преди договорка за продажба, обясниха специалисти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР