Една от двете луксозни коли, които Кристиано Роналдо изпрати до

...
Една от двете луксозни коли, които Кристиано Роналдо изпрати до
Коментари Харесай

Bugatti-то за $2 млн. на Роналдо се размаза в Майорка, кой е шофирал? СНИМКИ

Една от двете първокласни коли, които Кристиано Роналдо изпрати до Майорка за фамилната си лятна почивка, e претърпяла случай.

Според слуховете, Bugatti Veyron за £1,7 милиона и мощ 900 конски сили на нападателя на Ман Юнайтед се е разрушил в стена в курорта на източното крайбрежие Са Кома, написа Daily Mail.

Твърди се, че по това време колата е управлявал чиновник на футболиста, а не самият Кристиано.

Инцидентът е станал към 11 часа тази заран. Полицията проверява случая, само че към момента няма мнение.

Шофьорът е незасегнат, само че предната част на скъпото возили на Кристиано е развалена доста.



Роналдо отпътува за Майорка с петте си деца и приятелката си Джорджина Родригес на 14 юни.

Те наеха първокласен дом в подножието на планината Трамунтана и се любуват на супер яхтата на Кристиано.

Това е първият път, когато Кристиано и Джорджина почиват с щерка си Есмералда, чийто брат близнак умря по време на раждането в средата на април.

Очаква се те да останат в къщата още три-четири дни. Освен неговото Bugatti Cristiano също изпрати Mercedes-Benz G-Class за тяхната отмора.

Вилата, в която са отседнали, разполага със лична фитнес зала, басейн, заобиколен от палми, няколко джакузита, игрище за плажен волейбол и игрище за мини футбол.

Съобщава се също, че има собствен личен параклис и съгласно слуховете „ еротична стая “ изпод – и е същият парцел, който някогашният съотборник на нападателя Серхио Рамос избра за предходна отмора със брачната половинка си Пилар Рубио и децата им.

Футболистът и фамилията му избраха Майорка за лятната си почивка предходната година, преди нападателят да разгласи, че се завръща на " Олд Трафорд ".

Те отседнаха в историческо крайбрежно имение за 10 000 английски лири на нощ на острова, издигнато за отбрана на брега от офанзиви на британците.

Имотът беше разпознат като замъкът Манреса - Castell de Manresa на каталунски испански - откакто Кристиано разгласява фотоси, на които си почива с Джорджина при започване на юли предходната година.

Сензационният парцел със седем кревати, в който той е отседнал, датира от 1715 година и е издигнат, с цел да отблъсне британците, които по това време направляваха остров Менорка.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР