Една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур -

...
Една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур -
Коментари Харесай

Харесва ли се Румър Уилис по бельо

Една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур - Румър Уилис, разгласява няколко свои фотоси по долни дрехи, без грим и без никаква обработка , съпроводени с размислите й за това за какво би трябвало да одобряваме тялото си такова, какво е.

Най-голямата наследница на звездната двойка очевидно не счита, че има съвършените ограничения, само че избира да ги покаже в обществените мрежи, с цел да окуражи и други като нея да се обичат.

" Тялото ми е направило толкоз доста за мен и работи толкоз крепко за мен... Въпреки това, най-често чува какво не е наред с него ", споделя Румър. Тя признава, че по време на самоизолирането й е било доста мъчно да не намира разтуха в храната и да намира мотивация да тренира вкъщи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rumer Willis (@rumerwillis) на Май 18, 2020 в 3:18 PDT

Уилис счита, че е изцяло в реда на нещата да не си съвършен , тъкмо както не е и тя. Много по-важно е да бъдеш благополучен и щастието ти да не зависи от съвършения размер, тежестта, цвета на косата или идеалните форми. И всичко се свежда до това да можеш да се приемеш, тъй като другояче в никакъв случай няма да намериш щастието .
 Деми Мур, Румър Уилис и какъв брой си наподобяват двете
Открийте разликите: Деми Мур и Румър Уилис

Колко си наподобяват майка и щерка

" Когато се погледнем в огледалото или на фотография, постоянно първо виждаме нещата, които не са наред, а не неповторимата си хубост ", счита Румър. Именно с цел да вдъхне убеденост на първо място на себе си, тя разгласява и видео, в което демонстрира образно тялото си без никакви филтри и обработки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rumer Willis (@rumerwillis) на Май 18, 2020 в 6:17 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР