Една от бележитите фигури в историята на Манчестър Юнайтед –

...
Една от бележитите фигури в историята на Манчестър Юнайтед –
Коментари Харесай

Легендата Пол Инс нападна яростно Де Хеа

Една от бележитите фигури в историята на Манчестър Юнайтед – Пол Инс изнесе много гневна дрънканица против вратаря на тима Давид Де Хеа поради изявлението, което испанецът даде след загубата 0:1 от Нюкасъл в 8-ия кръг на Висшата лига.

„ Червените дяволи” записват своя най-лош старт от 30 години насам, като се намират на 12-о място във краткотрайното класиране и единствено на 2 точки над зоната на изпадащите. След края на срещата Де Хеа съобщи: „ Това е недопустимо, освен този мач, а целият сезон. Това са най-трудните мигове, откогато играя тук. Не зная какво се случва. Не можем и един път да вкараме към този момент в два следващи мача.”

Изявата на вратаря личеше да бе много прочувствена, но това не му спести нито капчица от гнева на Пол Инс, който очакваше друго държание от състезател, който кара своя 8-и сезон на „ Олд Трафорд”. „ Гледах изявлението на Де Хеа след срещата и то беше тотална щета”, съобщи някогашният британски национал. „ Той трябваше да бъде един от водачите. Ако на негово място стоеше Петер Шмайхел, нямаше никакъв късмет да чуете сходно изявление.”

„ Вместо да признае и да каже какво отборът прави по неправилен метод, той единствено повтаряше „ не знам, не знам, не знам”. Това е един от топ играчите, от водачите в Манчестър Юнайтед, който таман подписа 5-годишен контракт! А наподобява като че ли няма и бегла концепция какво се случва. Ако си почитател на Юнайтед и слушаш своя вратар, една от главните фигури в отбора, а изявлението се получи такова, то имаш цялостното право да се чувстваш опозорен. Ще си кажа: „ Господи, този няма концепция какво се случва, най-вероятно към този момент съжалява за подписания договор”, приключи Инс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР