Една новина хвърли в смут аржентинските фенове в навечерието на

...
Една новина хвърли в смут аржентинските фенове в навечерието на
Коментари Харесай

Вратарят на Аржентина аут от Мондиала заради заговор

Една вест хвърли в ужас аржентинските почитатели в навечерието на Световното състезание. И тя е, че гласеният за титуляр пазач на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро е контузен и пропуща шампионата.

Той се оплака от контузия в коляното, която съгласно локалната федерация е извънредно тежка и ще го извади за дълго от терените. Но съгласно брачната половинка му няма нищо такова и той е жертва на скрит план от фигури във федерацията, които го ненавиждат.

Факт е, че единствено половин час след оповестената вест за изваждането му от състава, селекционерът Хорхе Сампаоли към този момент разгласи името на заместника му. А съгласно Елиана Герсио, това е скрит план против мъжа ѝ.

"Много обширен диалог имахме с докторите, те увериха, че контузията на Серхио не е тежка. Две, най-много три седмици ще са му нужни и ще е изцяло подготвен. Той е предан на националния тим и щеше да е на линия за мачовете. "

"Така че от федерацията излъгаха грозно за контузията му. Но прекомерно доста хора не го желаят на Световното и по тази причина споделиха, че кракът му е строшен, единствено с цел да го извадят от състава. Писна ми от лъжите им ", съобщи Елиана Герсио.

Ромеро беше твърда запаса в Юнайтед през целия сезон, а и откогато на "Олд Трафорд ". Сега се чака титуляр на вратата на Аржентина на Мондиала да е ветеранът Вили Кабайеро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР