Една наредба прилича на морето по това, че уж ти

...
Една наредба прилича на морето по това, че уж ти
Коментари Харесай

Дрън-дрън ярина

Една разпоредба наподобява на морето по това, че сякаш ти наподобява познато, само че постоянно откриваш в него нещо ново. А също и по това, че постоянно може да те погълне без никаква вяра за избавление. Ето за какво през днешния ден без никакво терзание ще продължа тематиката, за която оня ден ви приказва колежката Михайлина Павлова - за плана, който Столичната община е предложила за публично разискване.

Най-напред да кажа - доста благодаря, че някой служител се е загрижил за спокойствието на към два милиона столичани! После да повторя колежката - че те множеството от тези неща си бяха неразрешени още в далечното ми детство. Дали пък на някого не му заплащат, с цел да преписва остарели забрани и да ги предлага за публично разискване и за гласоподаване в общината? Чак по-късно се сетих за някои неща, които ме докараха до надълбоко неразбиране.
Добре, няма да пускаме прахосмукачки сред два и четири следобяд. Обаче на градежа до нас майсторите ще стопират ли да режат, да коват, да псуват и да правят други строителни действия? Кой ще спре компанията, спечелила социална поръчка с ниската цена, която ще пораства, в случай че работата стопира всеки ден за два часа?
Добре, ще спрат продажбите на бенгалски огън. Колкото стопираха продажбите и на пиратки преди години. Ами за какво не забранят и придвижването на каруци с малолетни и други неправоспособни водачи из центъра на европейската ни столица? Или не са ги забелязали, тъй като мандатът минава бързо и изборите все наближават?
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР