Една наранена жена, която преживя унижение пред цяла България, влиза

...
Една наранена жена, която преживя унижение пред цяла България, влиза
Коментари Харесай

Гаджето на Сами Хоссни влиза в Сървайвър“, ще му отмъсти ли?

Една засегната жена, която претърпя оскърбление пред цяла България, влиза в „ Сървайвър “. Гаджето на известния фитнес треньор Сами Хоссни - Мила, на която мускулестият мачо изневери обществено, ще се бори за победа в рисковото риалити дружно с още 19 участници.

Въпреки че има сериозна конкуренция при дамите, изключително в лицето на спринтьорката Карин Околие и на шампионката по бодибилдинг Ивана Микова, Мила е задоволително окуражена да стигне до финала на риалитито, което започва на 21 февруари. Сред филипинските джунгли европейската шампионка по джу-джицу освен ще има терен да показва експедитивност и мощ, само че и да си върне на Сами за срама, който претърпя поради него.



Докато Хоссни беше във „ Фермата “ преди два сезона, той й изневери с маникюристката Силвия. След края на шоуто прелюбодеецът се върна при обичаната си ни лук ял, ни лук мирисал, а тя му елементарни и си го прибра. В идния „ Сървайвър “ Мила, която сигурно не е не запомнила обидата, евентуално няма самообладание да изравни резултата като стане интимно близка с някой от мъжете в риалитито.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР