Една мощна атака тръгна срещу мен още от самото начало.

...
Една мощна атака тръгна срещу мен още от самото начало.
Коментари Харесай

Ще бъда отново директор! Казвам го с чиста съвест, защото го направих за благото на децата!

Една мощна офанзива потегли против мен още през цялото време. Госпожа Петя Тодорова се оказа състезател, който не играе по разпоредбите. И от тези "неправила " завоюва този, който играе не по разпоредбите. Това съобщи уволненият шеф на СМГ Антони Стоянов.

"Госпожа Петя Тодорова подписа протокол с който ощети 139 деца от СМГ да не могат да се състезават на интернационалното съревнование "Европейско кенгуру ". Тя в действителност с подписа си ощети тези деца напълно умишлено. А за какво я поддържат ли? Защото са нейните възпитаници, от нейния клас ", съобщи Стоянов.

Той добави, че ще апелира заповедта за уволнението му.

Стоянов разяснява, че "жертвал кариерата и здравето си поради децата от СМГ ". "Заради тях го направих, тъй като го обичам. И поради тях ще се върна отново, в случай че ще още пет пъти да ме уволнят ", съобщи Стоянов.

Той добави: "Вече като свободен човек мога да кажа, че имам вяра в Господ Иисус Христос. Аз съм християнин и не се срамя от това. Не съм го парадирал преди, само че не съм го и крил ".

"Ще бъда още веднъж шеф! Казвам го с чиста съвест, тъй като го направих за богатството на децата! ", съобщи още един път уволненият шеф на СМГ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР