Една млада жена с мозъчен тумор разкри, че годеникът й

...
Една млада жена с мозъчен тумор разкри, че годеникът й
Коментари Харесай

Емили получи предложение за брак от приятеля си! Но после страшна диагноза превърна животът на модела в същински ад

Една млада жена с мозъчен израстък разкри, че годеникът й е отсрочил плануваната им женитба, дни преди да се състои и скъсал с нея със…съобщение на месинджъра й, откакто е качила 31 кг, написа dailymail.co.uk.

24-годишната Емили Никълсън от Йорк, която преди този момент е работила като модел, споделя, че нейният избраник Джейми Смит й предложил брак, откакто се срещнали в Пърт, Австралия. 

След това тя е била диагностицирана с астроцитом трета степен, неизцерим рак на мозъка, и в началото й е дадена единствено една година живот.  

Джейми я подкрепял първоначално, само че откакто Еми напълняла с 31 кг, в резултат на стероидната терапия, той я изоставил със известие на месинджъра й във фейсбук. 



Преди това двамата спорели в обществената мрежа, като Джейми упреквал Емили, че пълнее и става досадна, и към този момент няма да се помирява с неприятното й държание. 

Емили пък споделила на Джейми: Винаги съм те обичала и постоянно ще те обичам. Искаш ли да ми го кажеш един ден пред всички?

Той дал отговор: „ Исках да пристигна този ден, само че преди време, Ем “. 

Впоследствие Емили разкри, че месеци наред Джейми излизал с приятелите си, само че тя не можела да го спре, тъй като била болна.

„ Той просто излезе от моя взор, беше извънредно. Сега не усещам нищо към него, той ме нарани, само че няма смисъл да се трежова повече. ”,признава Емили.



Джейми обаче се оправдал, че в действителност Емили го е зарязала и че краят на връзката им не е обвързван с наддаването на тегло от стероидите на някогашната му към този момент другарка. 

Емили е била диагностицирана с израстък през февруари 2016 година в Ню Йорк, откакто имала припадъци.

Наскоро става ясна, че тя би трябвало да се подложи на лечебна ваксина в Германия.

Лечението коства 30 000 паунда, и приятелите, и фамилията й са разкрили страница в обществената мрежа за набиране на средства за лечението. 

Емили към този момент е надвишила упованията на лекарите, откакто в началото й споделили, че ще живее от 12 до 18 месеца. 

--

Ето по какъв начин Емили разказва своята история в обществената мрежа:

„ През 2012 година напуснах Ню Йорк и емигрирах с моето семейство, татко ми, майка ми и брат ми в Пърт Западна Австралия.

Току-що бях навършила 18 години и животът беше необикновен, работих толкоз интензивно, с цел да стигна до мястото, където бях. Първи дом, шофьорска брошура, чудесна работа, невероятни другари - нещата изглеждаха прелестни.

Тогава, през февруари 2016 г,. единствено 3 месеца след моята самостоятелност целият ми живот се промени. Имах първите си 4 пристъпа, изгубих всичко, дома си, шофьорска брошура и работата си. 

Върнах се вкъщи и ме оперираха през август, когато откриха дивия ген от степен 3 на Astrocytoma.  Класифициран като първокачествен рак на мозъка, изцяло унищожен.

Състоянието ми се утежни на Коледа и през януари ми споделиха, че ми дават 12-18 месеца. Влязох във фейсбук, с цел да опиша на всички мои другари и семейство опустошителните вести. Отговорът беше изумителен, незабавно започнаха набиране на средства за мен. Времето ни в Ню Йорк беше толкоз особено, че желаех да спре. 

Веднага щом се върнахме в Пърт, споделих на майка и баща, че не желая да умра в Австралия, тъй че да пускат къщата за обмен. Дори и удивителният ми брат Матю отхвърли място в университета, с цел да можем всички да сме дружно, той е страховит брат.

Минаха 18 месеца, откогато се върнахме в Ню Йорк. Загубихме всичко, мама и баща оповестиха фалит, тъй като не можеха да продадат къщата задоволително бързо. На Матю бе отказано студентско финансиране. 

Общинската власт в Ню Йорк обаче ни поддържа и аз не мога да им се отблагодаря, защото бяхме на 2 седмици от крайния период да останем без дом. Наред с всичко това имах и ежедневна химиотерапия.

Преживяхме всичко това, тъй като се обичаме и не се отхвърляме.

Но най-голямата ми борба е почнала, ракът се е  разпространил и е нападателен.

Прекарах по-голямата част от Коледа в болница, пробвайки се да стана мощна за битката напред, само че към този момент изгубих лявата си страна на лицето, защото се сковава.

Единствената ми вяра в този момент, е да стигна до Германия за лечебна ваксина, само че това е доста скъпо.

Ние ще продадем всичко, което би трябвало, с цел да осигурим парите, само че се нуждаем и от вашата помощ.

Ракът на мозъка убива повече деца и младежи на възраст под 40 години, в сравнение с всеки различен рак. ”

Превод: „ Петел ”

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР