Една млада група набира скорост у нас. Те правят музика

...
Една млада група набира скорост у нас. Те правят музика
Коментари Харесай

Innerglow подготвят първия си самостоятелен албум

Една млада група набира скорост у нас. Те вършат музика и не желаят да се вписват в клишетата, смесват стилове и се дефинират като рокаджии, които са се запалили по електронното звучене. Музикантите от Innerglow работят по първия си независим албум с обещанието да го показват извънредно за феновете на .
" Работим по дебютния си албум, който ще бъде публикуван по-късно през тази година. Той ще включва доста песни, които нашите почитатели въобще не са чували и които не сме изпълнявали онлайн ", разгласи китаристът на групата Петър Желев. Той уточни, че въпреки това, феновете на Innerglow ще чуят и обичани песни, които са се наложили през времето.
" Смятам, че най-важното, което хората могат да чакат, е, че оставаме разнородни откъм концепциите и страстите, които споделяме. Правим разнообразни песни, не звучим еднообразно. Това е доста значимо за нас - да останем разнородни в стила си ", съобщи вокалистът Тодор Ковачев.
Барабанистът Матей Христосков означи, че макар сложната обстановка с пандемията, групата продължава да записва и в домашни условия.

Целия диалог с Innerglow гледайте във видеото.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР