Една майка сподели своя гениален съвет как да украсите празнично

...
Една майка сподели своя гениален съвет как да украсите празнично
Коментари Харесай

`Преди харчех £900 за Коледа - сега украсих целия си дом за £6,50`

Една майка показа своя талантлив съвет по какъв начин да украсите празнично целия си дом за £6,50 - в това число £ 3 Коледно дърво.

Превръщането на вашия дом в идеалното уютно коледно светилище може да бъде голяма и скъпа задача. С растящите сметки и магазините, които стават по-скъпи от всеки път, спестяването на първокласни предмети като екстравагантни празнични орнаменти е от значително значение за поддържане на бюджета.

Една майка, разбираща парите, споделя, че декорирането за дребен разход може да бъде „ доста елементарно " изпълнен. Стейси Виктория храни двете си деца, себе си и брачна половинка си с по £2 дневно. След като призна, че е била „ мощно наранена “ от рецесията с възходящите разноски за живот, тя откри метод да направи Коледа специфична тази година, без да разбие банката.

Говорейки с Mirror, Стейси сподели: „ Коледа е доста сложна за доста хора от няколко положителни години и доста хора осъзнаха по какъв начин трябваше да се оправят с това, което могат да създадат с това, което имат има. " Тази година ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР