Една любовна история с аромат на горещ шоколад и канела,

...
Една любовна история с аромат на горещ шоколад и канела,
Коментари Харесай

Време за четене: Коледни пожелания и бисквитени целувки

Една любовна история с мирис на парещ шоколад и канела, която ще ви накара да повярвате, че по Коледа в действителност стават чудеса!

Аби е самотна майка, която обича фамилията си повече от всичко на света. Помага на околните си и се е посветила на развъждането на десетгодишния си наследник Макс. Работи на две места, с цел да ги устоя, и оставя фантазията си да стане интериорен дизайнер на назад във времето. Неочаквано една другарка предлага на Аби дребна поръчка за декоратор и тя не се колебае да поеме задачата. Колко ли сложна може да е тя?

Ник Синклер желае да украси имението си, преди фамилията му да дойде за коледните празници, като парите не са проблем. Единственото му изискване е да не го разсейват в работата му – даже и по Коледа.

Аби идва в голямото имение с предусещане, че се е нагърбила с непостижима задача. Къщата е съвсем празна, нуждае се от доста повече от една коледна декорация. А откакто се среща с мрачния и постоянно ангажиран Ник, тя схваща, че в действителност е загазила...

Красива история за преследването на фантазиите, за магията на Коледа, за моментите, прекарани със фамилията... И за тръпката да се влюбиш под светлината на коледните лампички.

За създателя:

Когато завършвах колежа, един другар ми сподели, че от мен сигурно ще стане публицист. Обичах да чета и да описвам истории, само че едвам в този миг ми хрумна да стартира да пиша.

Понякога приятелите откриват у нас качества, които ние не сме способни да забележим. Макар да не започнах да пиша незабавно, това изявление ми оказа мощно въздействие.

Няколко години по-късно, към този момент с две деца и стотици хиляди думи, минали през главата ми, приключих своята първа книга.

Останалото е история...
 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР