Една любопитна история за студентския празник. Майка и дъщеря ще

...
Една любопитна история за студентския празник. Майка и дъщеря ще
Коментари Харесай

Ти да видиш! Майка и дъщеря се разбиват заедно в дискотека на 8 декември, двете са първокурснички в УНСС!

Една любопитна история за студентския празник. Майка и щерка ще честват дружно довечера 8-ми декември. И двете са първи курс студентки в УНСС.
„ Ние сме нетипичната майка и дъщеря”, споделя майката Албена Иванова.

„ Не познавам нито моя наборка да учи с майка си, нито майка която да учи”, споделя смеейки се дъщерята Надя Виронова.

„ За нея желая да съм образецът, който да я управлява ", прибавя майката Албена.

Нетипичните майка и щерка са студентки първокурснички. И двете в Университета за национално и международно стопанство. Албена учи социология, а Надя – право.

На първият образователен ден в университета отишли дружно. Като колежки. За Албена това е вторият първи образователен ден в университета, само че с 23 години разлика.

Животът на Албена и Надя се трансформира изцяло преди 3 години през декември. Албена не съумява да се прибере от работа, тъй като 19-годишен водач я удря на пътя.

„ Моят живот безусловно го размаза за секунди. Една година възобновяване ме накара да проумея че желая по-добър живот - по-различен, дори по-вълнуващ”, споделя майката Албена.

„ Реших да изучавам право. Искам да оказвам помощ на хората на фамилии като нас, тогава всички бяхме в невъзможност и не знаехме какво да правим”, спомня си дъщерята Надя.

" Хайде да се разбием, като за последно, не се знае ще имаме ли на следващия ден ", сподели Албена на щерка си за довечера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР