Една легенда се завръща в България. Новият модел на един

...
Една легенда се завръща в България. Новият модел на един
Коментари Харесай

Легендарната Nokia 3310 се завръща в България

Една легенда се завръща в България. Новият модел на един от обичаните телефони на доста българи Nokia 3310 към този момент се предлага от два от мобилните оператори у нас. От 21 юни (сряда) искащите да го имат ще могат да си го купят в магазините на " Виваком " и " Мтел ", написа Новини Лондон.

Устройството, известно със забележителната си издръжливост и издръжлива батерия, ще се предлага в обичайния тъмносин цвят, а цената е повече от налична - под 10 лева

Във " Виваком " може да го купим за 9.90 лева в брой с тарифен проект Smart L, който коства 23.99 лева на месец. " Мтел " го оферират за 9.99 лв. в брой с абонаментен проект " Мтел без граници XL ", чиято цена е 24.99 лева на месец.

Третият мобилен оператор - " Теленор " към този момент няма да предлага новото устройство.

Телефонът е подобаващ за хора, които непрестанно поддържат връзка, предлагайки до 22 часа време за диалози с едно зареждане. В допълнение батерията на Nokia 3310 може да изкара цялостен месец в режим на подготвеност и то единствено с едно зареждане.

Устройството разполага с 2-мегапискелова камера с LED мълния. Притежателите му могат да се насладят на емблематичната игра " Snake ".

Nokia 3310 ще се предлага и със слушалки, с които ще могат да слушат над 50 часа музика с едно зареждане. Телефонът се създава от HMD Global - компанията-собственик на лицензите на Nokia.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР