Една легенда приключи с активния футбол, но го направи по

...
Една легенда приключи с активния футбол, но го направи по
Коментари Харесай

Големият Жоро Илиев е Играч на мача в последната си битка

Една легенда завърши с дейния футбол, само че го направи по най-подобаващия метод. Рекордьорът по мачове в елита Георги Илиев изигра своя финален 461-и мач по българските терени, а в него беше определен за Играч на мача от читателите на GONG.BG.

Той се отличи с доста надъхано показване, а малко преди да бъде заменен направи 100-метров рейд от корнера до личната си голлиния, с цел да спре сигурен гол в мрежата на Мартин Луков. И просто нямаше по какъв начин любимецът на почитателите да не е първи.

За него гласоподаваха 22.64% от читателите ни и го пратиха справедливо на върха, с цел да може да почерпи с бутилка шампанско за последното си излизане на терена. Той съумя да изпревари различен деец - Живко Миланов. За капитана на Левски гласоподаваха 18.87% от аудиторията ни.

На третото място остана различен състезател на Левски. Това е Насиру Мохамед, който се появи като промяна, само че очевидно изявите му са се понравили на читателите ни. За него гласоподаваха малко над 15% и го изпратиха в Топ 3 на крайното класиране.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР