Една кралска сватба се подготвя с месеци и се следи

...
Една кралска сватба се подготвя с месеци и се следи
Коментари Харесай

Гафове от кралските сватби

Една кралска женитба се приготвя с месеци и се следи от милиони по целия свят. Но това не значи, че събитието е застраховано от фалове и рядкости. Дори в противен случай - цялата еуфория е способна да сътвори същински прецеденти.

От неспокойствие принцеса Даяна бърка името на принц Чарлз тъкмо в миг, когато би трябвало да му се врече във честност. Вместо " Чарлз Филип Артър Джордж ", тя го назовава " Филип Чарлз Артър Джордж ". Въпреки че клетвата й е чута от милиони, неволният й гаф е съзнателен от малко на брой.

Объркването може да се дължи и на ужасното главоболие, с което Спенсър сигурно е запомнила огромния ден. То е било породено от тежката тиара, прекарала на главата на младоженката съвсем през целия ден.

Публикация, споделена от Princess Diana (@dianaspencer) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Съпругът й принц Чарлз също пада жертва на страстите. В оня незабравим 24 февруари 1981 година, бащата на Уилям и Хари бърка дума от своята брачна клетва. Той споделя, че ще й даде " всичко, което ти притежаваш " , вместо " всичко, което аз владея ". Неволен гаф, само че не и когато си принц.

Сватбата на кралица Елизабет Втора и принц Филип също не мина изцяло безоблачно. На сутринта преди обилното събитие през 1947 година, младоженката получава приказно красивата тиара на кралица Мери.

Но, по зло стичане на събитията, фризьорът чупи украшението броени часове преди Елизабет Втора да тръгне към олтара. Създадена е стройна организация, тиарата е поправена и всичко е по проект. Преди години и дъщерята на кралицата Ан бе на сватбата си с диадемата, която се предава по завещание, написа elle.com.

Последната женитба в английския кралски двор - тази на Уилям и Кейт, също не може да мине в графата безупречни. Развилнял се кон за малко да обърне каляската на младоженците по пътя към Бъкингамския замък. За благополучие, всичко се разминава без последици и потърпевши.

Една от дребните сладки шаферки на младоженците пък не съумя да скрие неодобрението си от невъобразимия звук. Така тя несъзнателно направи сладурска фотобомба на целуващите се херцог и херцогиня на Кеймбридж.

 Снимка 328422

На младоженецът обаче по никакъв начин не му е било до смешки , тъй като е спал единствено половин час преди значимия ден. Тълпи от екзалтирани почитатели не разрешили на кралския правоприемник да мигне поради прочувствени възгласи и песни.

 Снимка 328425

Разбира се, освен на английските кралски особи им се случва да подписват брак и да вършат гафове. Датската принцеса Натали Сайн Витгенщайн в еуфорията не помни букета си и й се постанова да чака десетина минути преди да мине по пътеката към олтара. Красивата младоженка приема недоразумението с усмивка. Като същинска кралска персона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР