Една крадла и лека жена затри сина ми. Това заяви

...
Една крадла и лека жена затри сина ми. Това заяви
Коментари Харесай

Бащата на Тишо със скандални разкрития за тъмното минало на фаталната Диди ВИДЕО

Една крадла и лека жена затри сина ми. Това съобщи Георги Дринков, татко на 34-годишният Тихомир Дринков, който в неделя вечер издъхна, откакто беше намушкан няколко пъти.

Според полицията съдбовните удари са нанесени от 24-годишната Даниела Иванова, която била другарка на жертвата. Срещу нея към този момент има повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране. То е осъществено след плевел запой и последвал скандал в дома й.

"Много пъти му приказвах на Тишо да остави тая жена, тъй като тя няма да го докара до нищо положително. Не ме послуша и в този момент го няма ", прибавя бай Георги пред trafficnews.bg, който е прочут като един от най-хубавите автомонтьори в Костенец.

Тишо и Диди, както е известна в Костенец Даниела, били дружно от години. Разделяли се и отново се събирали. В града били добре познати със свадите си и с това, че постоянно ги навестявала полиция при среднощните им запои с другари.

Жесток удар за бременната Диди, пробола съдбовно любовника си

Преди няколко месеца Даниела отпътувала при майка си в Германия. Там обаче била изгонена от работа, откакто се сбила с друго момиче, описват съседи на фамилията. Срещу 24-годишната жена даже има заведено дело за нанасяне на телесна щета.

Жителите на Костенец разказват Даниела като нападателна и проблематична жена, която постоянно прекалявала с чашката и постоянно посягала към опиати. Бащата на Тихомир призна, че и синът му постоянно си пийвал, само че не взимал нищо друго.

Местните описват, че бащата на Даниела бил българин, който си взел ромска младоженка. Мъжът се самоубил преди доста години. Диди пък има още три сестри. В фамилния дом в Костенец обаче към този момент живеела единствено Даниела.

"Тихомир беше кротът и спокоен, в никакъв случай не е имало проблеми с него. Той доста я обичаше и не можеше да се откаже от нея. Тя обаче му слагаше рога и спеше с целия град ", споделят съседи на Даниела.

Все още не е ясно какво тъкмо се е случило в неделя вечерта и по какъв начин се е стигнало до съдбовните 7 наръгвания с нож в тялото на Тихомир.

"Изобщо не съм сюрпризирана. Аз чаках тъкмо нещо такова да се случи в действителност. Горкото момче, тя си е такава и по тази причина и никой не остана при нея ", споделят жителите на Костенец.

При ареста й Даниела декларирала, че е бременна във втория месец. Една от версиите за абсурда е, че свадата тръгнала от разногласия и подозрения кой е бащата. Близките на Диди обаче се съмняват, че тя в действителност е бременна. Собствената и сестра описа пред TrafficNews, че чула за това от медиите и не е сигурна дали е правилно.

"Аз стопирах да пристигам в Костенец поради нея. Полицията все беше пред дома ни. Винаги имаше кавги и проблеми. Сестра ми е, няма по какъв начин, само че толкоз ме е позор. Не знам какво ще кажа на околните си, какво да кажа на фамилията на Тихомир и какво да кажа на личните си деца. Той просто не можа да я остави, това е ", добави сестрата на Даниела.

Бащата на Тихомир пък показа, че в компанията, в която е излизал синът му е имало проблем поради Даниела. Тишо влезнал в спор с другар, който бил спряган за ухажор на шавливата Диди.

Именно въпросният мъж е бил арестуван първоначално, само че по-късно е открито, че той не е участвал на купона, на който е осъществено убийството и е бил освободен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР