Една жена заклейми токсичния си приятел, който се раздели с

...
Една жена заклейми токсичния си приятел, който се раздели с
Коментари Харесай

`Токсичният ми приятел ме заряза, защото бях твърде дебел - сега той е разстроен от новия ми външен вид`

Една жена жигосах " токсичния " си другар, който се раздели с нея, откакто тя изпълня - единствено за него я подлагат на критика, че го е изоставила година по-късно. Тя изясни по какъв начин е почнала да наддава на тегло, когато е имала връзка - и макар всичките си старания не е съумяла да се върне към „ естествения “ си размер.

Тя усъвършенства диетата си и стартира да върви на фитнес - само че споделя, че нищо не работи. В Reddit тя сподели: „ Наистина напълнях много, когато бях с него и той ме накара много мощно да се подобря, което аз пробвах, вървях на фитнес, хранех се по-добре, правех каквото можах, само че даже и тогава най-хубавото, което можех да направя, беше да спра натрупването.

„ Беше пъкъл и усещах, че тялото ми не ми принадлежи, мразех го. След към девет месеца това той ме напусна, тъй като към този момент не ме привличаше, изцяло почтено. Не държа завист за това или за това, че ме блокираха и като цяло изчезнах. Това е негово право. Въпреки това мисля, че щом направиш нещо сходно, би трябвало да се надигнеш и да се придърж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР