Една жена сподели разбито сърце за това как ракът й

...
Една жена сподели разбито сърце за това как ракът й
Коментари Харесай

Новата майка мислеше, че симптомите са, защото е родила, преди да научи ужасяващата истина

Една жена показа разрушено сърце за това по какъв начин ракът й е лишил прекарването да бъде нова майка, откакто е била диагностицирана единствено седмици след раждането на бебето й.

Кейша Чадуик беше на път да роди бебе, когато откри бучка на гърдата си. По това време тя се опитваше да получи повече кърма. 31-годишната жена от Манчестър не се притесняваше доста и беше щастлива да посрещне дребното си момиченце Милиана-Мей през юни 2021 година

Но скоро откакто бебето й се появи на бял свят, Кейша видя че кърмата й не постъпва както би трябвало и бучката под мишницата й става все по-голяма.

Кейша, която тогава беше на 28 години, се свърза с лекаря си, който я изпрати в клиника за гърдите. Лекарят там й сподели, че евентуално е просто запушен канал от млякото й, оповестява Manchester Evening News.

За страдание, тестванията демонстрираха, че Кейша има рак на гърдата. Малката й щерка беше единствено на седем седмици, когато разбра. Тя сподели: £Резултатите се върнаха и бяха просто опустошителни. Имах ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР