Една жена решава да разкаже страшната истина за своята изневяра.

...
Една жена решава да разкаже страшната истина за своята изневяра.
Коментари Харесай

Живея от 10 години с него, изневерявам му с по-млад мъж и не чувствам вина

Една жена взема решение да опише страшната истина за своята невярност. Тя е омъжена повече от 10 години и все пак се впуска в случка с по-млад мъж. И ето за какво го прави.
Когато се запознахме със брачна половинка ми Джейк, бяхме на по 19 години и ни предстоеше да отидем в лицей. През първите и най=важни години от връзката ни бяхме разграничени и затова не правихме задоволително секс. Мислех си, че когато заживеем дружно, нещата радикално ще се трансформират, само че се оказа, че бъркам.
Когато се оженихме, сексът продължи да бъде мираж в нашите връзки. Правихме го един път на два-три месеца и то тогава, когато аз освен настоявах, ами напряко се молех за това.

Нямаше по какъв начин да продължаваме по този начин и най-малко съумях да го убедя да отиде на доктор. Оказа се, че има ниски равнища на тестостерон. Аз не спирах да си представям, че върша секс с всички мъже, които срещах – този да вземем за пример, който чакаше пред мен на опашката или пък момчето от бензиностанцията.
Тогава взех решение, че не устоявам повече. Имах потребност от постоянен секс в живота си, не просто от забивка за една нощ. И тогава се появи Той.
Два пъти седмично върша секс с момче, което е на 19 години.
Работим в една компания, той е самостоятелен и извънредно буен. Виждаме се, когато брачният партньор ми го няма и въпреки че първоначално ми беше необичайно, сега се усещам повече от прелестно.

Не просто върша секс – ние приказваме за секса, за това какво ще вършим на идната ни среща, изпитвам наслаждение и непрестанно привличане. Той е всичко това, което моят мъж не е. И най-важното: не ми се постанова да се апелирам, с цел да получа в леглото това, от което нуждая се.
Не изпитвам виновност, тъй като години наред пробвах да трансформира нещата с Джейк.
Да намеря метод да го възбудя, да осъществя някоя негова загадка фикция, да предизвикам интереса му върху мен и голото ми тяло. Е, това не се случи.
Но аз имам право да бъда щастлива и в този миг се усещам повече от прелестно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР