Една жена разкри, че кучето й се намесва във връзката

...
Една жена разкри, че кучето й се намесва във връзката
Коментари Харесай

„Кучето ми съсипва сексуалния ни живот – гаджето ми отказва да я изпрати от спалнята“

Една жена разкри, че кучето й се намесва във връзката й със брачна половинка й – и даже твърди, че е по този начин съсипвайки и половия им живот.

Жената разкри какъв брой доста брачният партньор й е „ захласнат “ от кучето им Роузи, откакто я осиновиха от избавителен подслон, само че в този момент брачният партньор й е толкоз завързан към кучето той " отхвърля " да я накара да си тръгне, когато стават интимни в спалнята. Тя твърдеше, че в началото не е желала кучето й да спи на леглото, само че в последна сметка се отхвърли, откакто брачният партньор й се разболя и Роузи му правеше компания – само че призна, че в този момент им основава още няколко казуса.

„ Всеки път, когато сме в първите стадии на фамилиарност, Роузи ще пристигна незабавно, като че ли желае да се включи в действието. Естествено, това не е удобно за същински секс, тъй че апелирам Мич да я изведе на открито от стаята или най-малко от леглото. Но Мич ми сподели, че се усеща зле, че Роузи няма да може да разбере и ще си намерения, че е направила нещо неправилно, а той просто не може ", изясни тя пред Kidspot.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР