Една жена предизвика дебат, след като забрани на доведената си

...
Една жена предизвика дебат, след като забрани на доведената си
Коментари Харесай

`Забраних на доведената си дъщеря да използва душ след училище - тя е сама виновна`

Една жена провокира спор, откакто забрани на доведената си щерка да употребява душ сред 16:00 и 18:00, тъй като употребява цялата топла вода. Тя изясни по какъв начин се е омъжила за брачна половинка си преди три години и в този момент живее с него, 12-годишната му щерка и двумесечната им щерка.

За благополучие, дамата се схваща добре с доведената си щерка и споделя, че единственото „ неприятно “ нещо в нея са хигиеничните й привички. В Reddit тя сподели: „ Обичам всичко в това момиче, с изключение на потреблението на душ. Така че тя се къпе два пъти дневно. Веднъж преди учебно заведение и един път към 17:00. Тя остава там от 45 минути до един час и 15 минути на всеки веднъж.

„ Нашата топла вода е електрическа и потреблението на душ от нея увеличи сметката ни до съвсем £485 ($600) на месец за последните четири месеца. Всеки път, когато приказвам с татко й за това, се срещам с „ Това е нещо, с което би трябвало да свикнем, тъй като няма да й кажа, че не може да се къпе “. Тя се оплаква, че доведената й щерка употребява цялата топла вода, не оставяйк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР