Една жена пътува до Малдивите с ограничен бюджет - похарчи

...
Една жена пътува до Малдивите с ограничен бюджет - похарчи
Коментари Харесай

`Похарчих £416 за мечтаната ваканция на Малдивите - по-евтино е, отколкото хората си мислят`

Една жена пътува до Малдивите с стеснен бюджет - похарчи единствено £416 за шестдневна отмора, включваща храна, действия и стая с аспект към океана.

Наташа Уитли, на 28, беше възнамерявала пътешестване до Шри Ланка, само че - откакто разбра, че Малдивите са единствено на 90 минути полет от южноазиатската страна - тя реши да спре. Малдивите са известни със своите пясъчни плажове, тюркоазена вода и престои в известните си курорти с водни хижи, които постоянно костват хиляди лири на вечер.

Вместо да остане в курортните острови, Наташа реши да откри квартира в част от острова, обитаема най-вече с локални поданици, където съумя да резервира стая с аспект към океана за £25 на вечер. Местните острови, които отвориха за туристи едвам през 2009 година, са по-малко известни, защото алкохолът е неразрешен и единствено избрани плажове ви разрешават да носите бикини.

Наташа, фармацевт и основател на наличие от Борнмут, Дорсет, сподели: „ Винаги е бил преди всичко в листата ми с кофи, само че в никакъв случай не съм мисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР