Една жена на име Барбара Барби Опенхаймер изпитва трудности да

...
Една жена на име Барбара Барби Опенхаймер изпитва трудности да
Коментари Харесай

Коя е истинската Барби Опенхаймер

Една жена на име Барбара " Барби " Опенхаймер изпитва компликации да бъде взета на съществено. Барбара Опенхаймер е пенсиониран професор от Бостънския университет и баба на пет деца, която живее в Нютон, Масачузетс, само че вълнението към тазгодишната фикс идея " Барбенхаймер " направи нещата ненапълно комплицирани за нея през лятото.

В изявление за Опенхаймер споделя, че доста хора са считали, че се майтапи, когато изрича името си на глас.

Припомняйки си един изключително замайващ миг по време на скорошна почивка, тя споделя: " Когато се записах в хотела, споделих: " Барби Опенхаймер! " Човекът на рецепция ми отвърна:  " Може ли същинското ви име, госпожо? "
 Снимка 627114

Според Барби Опенхаймер е било брилянтно нещо, че са пуснали двата кино лентата дружно, тъй като това наистина е върнало хората в киносалоните.

Пенсионираната професорка също по този начин разкрива, че брачният партньор й в действителност е отдалечен родственик на Джей Робърт Опенхаймер - татко му е трети братовчед с " бащата на атомната бомба ", заради което тя се оказа с фамилното име на известния физик.

Какво да чакаме от " Опенхаймер " на Кристофър Нолан

Драматичната история на " Бащата на атомната бомба "

Опенхаймер прибавя, че тя и брачният партньор й са гледали кино лентата на Кристофър Нолан в " премиерния уикенд ", тъй като " в действителност са желали да видят по какъв начин се отнасят към историята му ". В последна сметка двойката се съгласява, че режисьорът е приключил " добра работа " в чест на физика.
 Снимка 627109

Барби възхвалява метода, по който филмът изобразява моралната алтернатива при основаването на атомната бомба. Тя продължава като изяснява по какъв начин, даже в фамилията на брачна половинка й, наследството на Опенхаймер е доста разделяща тематика. " Той беше воин за мнозина, само че беше и обект на доста яд. "

Барбара и брачният партньор ѝ съумяват да гледат и " Барби " две седмици по-късно, като Опенхаймер означи, че " брачният партньор ми се смя на глас " през целия филм.
 “Барби ” с Марго Роби и Райън Гослинг - какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от “Барби ” с Марго Роби и Райън Гослинг

Захаросана комедия с леко горчиво обръщение

На въпроса кой филм й харесва повече, професортката споделя, че не може да " избере " обичан, само че се " веселя, че видях и двата ".
 Снимка 626970

Тя прибавя, че и двата кино лентата са й харесали толкоз доста, че даже си е купила тениска на Барбенхаймер, която гордо носи. В шестата си седмица от излизането си " Опенхаймер " най-сетне оглави световния боксофис, изпреварвайки " Барби " за първи път.
 Сейнт Джон - дребният остров, където Робърт Опенхаймер се скрива от наследството си
Малкият остров, където Робърт Опенхаймер се скрива от наследството си

Мястото, където физикът прекарва последните години от живота си

Тъй като и двата кино лентата бяха пуснати на 21 юли, фентъзи комедията на Грета Геруиг остана пред " Опенхаймер "  в световния боксофис. През уикенда 25-27 август обаче историческата драма на Кристофър Нолан оглави класацията. Както оповестява ScreenDaily, " Опенхаймер " е спечелил 38.1 милиона $ в международен мащаб през уикенда, до момента в който " Барби " изостава с 35.3 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР