Една жена може да прекара много време, да мине през

...
Една жена може да прекара много време, да мине през
Коментари Харесай

Начинът за носене на чантата ще разкаже всичко за вас: 9 опции

Една жена може да прекара доста време, да мине през повече от един търговски център, с цел да избере чанта, която да й хареса и която ще носи на драго сърце. В допълнение към чантата, подобен аксесоар като портфейл също може да опише доста за самоличността на домакинята.

Но с портфейла всичко е по-просто; няма толкоз доста варианти по какъв начин да го носите.Експертите в региона на езика на тялото настояват, че методът за носене на чанта може да разкрие доста тънкости по отношение на женската персона и нейните връзки с други хора.

1.Една чанта през рамо 

1.1

Ако обичате да държите чантата в непосредствена непосредственост до тялото и да я носите на едно рамо, това може да ви опише като човек, който би трябвало да поддържа връзка с други хора. Можете откровено да покажете на хората, че им се доверявате.

Анализирате всеки нов прочут и се пробвате да разберете дали той заслужава вашето доверие? Вие сте внимателен човек, деликатен към детайлите и доста виновен.

2. Често ли носите чантата на едното рамо, само че тя виси изцяло свободно? 

2.1

Ако принадлежите към категорията хора, които избират да вървят чантата си по този метод, най-вероятно можете да кажете, че сте много спонтанна и безгрижна. Оценявайте живота във всичките му проявления на позитивните и негативните страни, обичате да сте тук и в този момент.

Други могат да кажат за подобен човек, че той е справедливо самонадеян. Освен това, свободата във всички връзки е доста значим аршин. Такива дами не се стремят да се закачат с етикети на фешън дизайнери и извънредно маркови неща.

3. Харесва ли ви, когато чантата виси на ръката ви? 

3.1

3.2

Една жена, която избира да носи чанта в региона на лакътния завой, може да бъде разказана като човек, който се радва на престиж и авторитет. Състоянието и знаците на статуса са много значими за вашия човек. В дълбокото подсъзнание благодарение на чантата, която носите на ръка, по някакъв метод казвате на другите, че се крие скъп, доста пълен портфейл, в който има доста пари.

4. Малка чанта в ръце 

Когато носите чанта в ръцете си, желаете да наблегнете по този метод своята изисканост и високо състояние в обществото. Внимавайте, хората могат да ви считат за виновен и изпълнителен, само че самонадеян човек, до момента в който в реалност сте просто доста ефикасен.

Можете да бъдете причислени към хора, които носят дипломати или куфарчета, тъй като това индиректно демонстрира, че човек е ангажиран на значима работа. От вас, в дословния смисъл на думата, тя духа с упоритост. Можете доста елементарно да се концентрирате и да извършите всяка задача. Изненадващо е фактът, че в случай че човек носи чанта в ръцете си, той по този метод желае да притегли повече внимание към нещата, а не към себе си.

4.1

5.Можете ли да носите чантата пред себе си и да я държите с две ръце?

Експертите за проучване на личността и психолозите настояват, че това демонстрира срамежлива персона. Така подсъзнателно се изключвате от света и желаете да се отбраните. Не ви е прелестно да сте в центъра на вниманието, за вас е по-удобно да стоите надалеч от тълпите и огромните компании.

Подобна реакция и предпочитание да се държи чантата като това може да се появи при млади дами, когато са на публични места измежду непознати. Или до момента в който сте в стресова обстановка, в случай че момичето е срамежливо.

6.Носите ли чанта през рамото 

Нищо и никой не би трябвало да пречи на вашата независимост, това се показва даже в местоположението на чантата върху тялото ви, не би трябвало да затруднява придвижванията. В същото време харесвате възприятието за сигурност и сигурност, стремите се към такова положение. Този метод на носене на чанта свидетелства за желанието да се обкръжите с комфорт. Такава жена е лесна за нанагорнище и пътува на драго сърце, не се смущава от дълги пътувания.

7. Чантата е на рамото и се намира зад гърба 

Ако чантата ви свободно виси зад тила ви, това може да характеризира жена като събран, спокоен и блажен човек. Всичко в тялото приказва за доверие в хората и съществена самонадеяност. Такъв човек бързо се придвижва към задачата си, а прекъсването му е доста мъчно.

Тези дами са склонни да обръщат малко внимание на нещата и най-новите фешън трендове. Те имат собствен личен жанр и мнение за съвсем всичко. Това са оптимисти, които се отличават с положително въодушевление и добродушно стъпка, с която решително преодоляват всички житейски завършения.

8. Раници 

Ако смятате себе си за жена, която на драго сърце носи раници, това може да ви опише като човек, който е в положение да се грижи за себе си и даже в допълнение да помогне на другите. Непредвидени условия няма да ви изненадат, постоянно ще сте подготвени. Можете да вземете обичаната си раница със себе си за съвсем всяко облекло и можете да я пробвате дълго с вярата за вечерна рокля, само че здравият разсъдък нормално доминира.

Такива хора не обичат да оставят нещата да се движат. Липсата на надзор върху обстановката ги тормози. Те се движат през живота с религия в хората и здравословен метод на живот. Притежава естествена мощна вътрешен глас. Мнението на непознатите е от минимално значение, приоритет е вашата лична позиция и горделивост от вашата самостоятелност.

9. Не харесвате никакви чанти 

Пренебрегването на този аксесоар може да характеризира човек като човек, който търси привилегирована позиция. Съзнателно или подсъзнателно човек се държи по подобен метод, че другите хора, когато са наоколо, вземат решението на всички проблеми и тежести върху себе си. Това са доста самоуверени хора.

Те просто не желаят да се тормозят от такива дреболии, като да носят нещо друго с изключение на себе си обичани и красиви. Също по този начин такова държание можеи да значи, че човек търси независимост и комфорт на придвижване, не желае нещо, което да го обвърже.

Ако забележите разнообразни стилове на носене на чанта за себе си, надлежно другите стилове на личността и деянията на характера доминират във вас и това е добре! Така че вие ​​сте извънреден човек, еластичен и подобен, който може да се приспособява към разнообразни условия с оптималната изгода за себе си. 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР