Една жена може да изглежда разкошно и скъпо облечена независимо

...
Една жена може да изглежда разкошно и скъпо облечена независимо
Коментари Харесай

5 съвета как да изглеждате скъпо

Една жена може да наподобява луксозно и скъпо облечена без значение от телосложението и бюджета си. Най-важното е да знае няколко хитрости, които ще ѝ оказват помощ да се почувства неотразима!

Точно по този начин, можете да изглеждате ужасно и без да харчите големи суми. Как тъкмо? Ще видите в идващите редове:

1. Ярки и чисти цветове

Сигурно и за вас не е загадка, че черното и тъмносиньото се считат за най-благородните и „ скъпи “ цветове в облеклото. Това обаче не значи, че не трябва да пробвате нищо друго. Можете да ползвате тези два цвята за основа, също както и сиво, само че не забравяйте да ги допълните с нещо блестящо и свежо. Портокалово-оранжево, изумрудно-зелено, сапфирово-синьо, наситено-розово, лимонено-жълто – можете да употребявате в един комплект два забавни оттенъка, като ги допълните със семпло черно или тъмносиньо.

2. Съчетаване на разнообразни текстури

Можете да съставите моден и в действителност забавен тоалет, като съчетаете разнообразни текстури и материали. Пухкаво палто teddy bear, кадифе, велур, деним, вълна – добавяйте разнообразни текстури и ги наслоявайте, с цел да получите луксозен комплект. Но и това би трябвало да вършиме с мярка, несъмнено. Например, недейте да допълвате комфортен и топъл зимен тоалет с тънка коприна или лачена кожа. Тези текстури могат да съсипят стила ви.

3. Минималистични декорации

Семплият изискан върви ръка за ръка с благосъстоянието и разкоша. Лъскавите камъчета и изобилните декоративни детайли наподобяват прекомерно претруфено. Наблегнете вместо това на сдържаните златни бижута с елементарна форма. Не е нужно да са дребни, могат да бъдат даже много солидни, само че да са със семпла геометрия. Освен това такива бижута най-лесно се комбинират и наслояват в една визия.

4. Дължина на полата миди и макси

Може да ви прозвучи старомодно, само че с цел да изглеждате скупо, забравете за късата пола. Заложете на поли с миди или макси дължина, които излъчват класа и ще ви придадат неподражаема женственост.

Красив вид за зимните дни са и кюлотите и панталоните-палацо, чиито крачоли скриват токчето на обувката.

5. Забравете безформените торби и овърсайза

Едно от основните фешън течения през последните години е стилът овърсайз. В избрани случаи той е подобаващ, само че няма по какъв начин да бъде основа за основаването на луксозен, скъпо изглеждащ тоалет.

Ако желаете да изглеждате скъпо и в същото време с това да визиите фигурата си в най-хубавата ѝ светлина, спазвайте пропорциите. Ако пропорциите бъдат нарушени, всичките ви старания ще отидат напразно. Именно по тази причина би трябвало да се стараете да подчертавате талията си – даже в случай че определеният от вас тоалет е в жанр овърсайз. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР