Една жена може да допринесе повече от един мъж в

...
Една жена може да допринесе повече от един мъж в
Коментари Харесай

Шефът на Европол: Операция “Оскар” подкрепя разследвания в държавите - членки на ЕС срещу олигарси

Една жена може да способства повече от един мъж в полицейските сили.  Чувствам се добре пристигнала и оценена. В полицията е значимо един водач да може да слуша хората, да чуе от какво имат потребност управляващите. Тук съм, с цел да схвана пред каква обстановка е изправена правораздавателната власт в България, изясни тя.  

Относно нещастието в Бургас, при която починаха двама служители на реда, тя изясни: “Бих желала да изкажа съболезнования към фамилията на сътрудниците и техните приятелите. Този случай демонстрира какъв брой рискова е задачата на един служител на реда. Показва рисковете, когато би трябвало да се бориш с престъпността. Тези канали на мигранти са задача на Европол. Когато се случи, неотложно подкрепихме българските управляващи. Започнахме с метод към каналите.  

 

За нас е значимо да разберем  къде трафикантите търсят емигранти, какви са пътищата и по какъв начин се провеждат. Те имат пари от незаконна активност. Имаме разбори и вършим следствия, с цел да разберем къде е началото и края на всякога - през Минск за  Германия, през Балканите и Беларус. 

Видяхме, че и преди войната бежанци се прекарват през Минск, пътуват през Литва и Латвия към Германия. Повече от 10 000 евро на човек желаят от Ирак за Германия през Беларус.  Властите са отдадени, цялата правораздавателна общественост се бори с незаконните мрежи. Те са доста гъвкави. Те намират пропуските в системата и ги употребяват. 

Европейски Съюз се преглежда като място с добър живот. Ще се надигнем пред хора, които желаят по-добър живот и нарушителите ще се възползват. 

Вашите пристанища се употребяват от трафиканти на опиати. Те са по-гъвкави от преди и употребяват криптирана връзка. Трудно е да имаме достъп до нея. Влизаме и разрушаваме криптирана информация и имаме визия по какъв начин е построена незаконната мрежа. Ръководителите не вземат участие интензивно в трафика, Те се крият от Европейски Съюз.

 

Корупцията е присъща за всички незаконни организации. 60 % от незаконните групи употребяват корупция. Използват и принуждение. Използва се и вътре в самите групировки, с цел да се покаже,ме би трябвало да си предан към групата. 

Те влагат в транспортния бранш, да вземем за пример. Искат да употребяват парите си. За нас е значимо да се борим и да изземем тези средства, с цел да не са толкоз печеливши. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР