Една жена беше оставена бясна заради последиците“ от носенето на

...
Една жена беше оставена бясна заради последиците“ от носенето на
Коментари Харесай

Жена разбива мъже, които я „гледат“ по къси панталони, тъй като тя ги носи за първи път тази година

Една жена беше оставена гневна поради „ последствията “ от носенето на къси панталони, защото искаше да се облече за слънчева светлина – защото тя ненавижда вниманието от страна на мъжете, което идва с него.

Тъй като слънцето стартира да надниква за първи път вярно тази година, някои хора може да стартират да трансформират дрешника си от зимни облекла към пролетни облекла. Най-накрая е време да зарежете тежките качулки и вълнените чорапи и да изкопаете късите панталони и сандалите.

Въпреки това, фитнес инфлуенсърката Хейли Мадиган изрази разочарованието си от мъжете, които я „ гледат “, когато носи къси панталони, до момента в който сподели, че към този момент е почнало да се случва. Тя попита за какво, когато носи къси панталони, това дава на мъжете зелена светлина да обръщат вниманието й повече от нормално.

Неизбежно е, когато слънцето е на открито, да не носите по-малко облекла, само че Хейли си подсети за какво не обича да носи къси панталони през лятото. Тя отиде в Instagram, с цел да показа разочарованието си, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР