Една изпусната дузпа и куп критики впоследствие. Това е резултатът

...
Една изпусната дузпа и куп критики впоследствие. Това е резултатът
Коментари Харесай

Томбола край бялата точка: Солскяр понася критики заради избора Погба да бие дузпа

Една изпусната дузпа и куп рецензии след това. Това е резултатът за " Манчестър юнайтед " и Оле Гунар Солскяр след равенството 1:1 против " Уулвърхемптън " като посетител.

Отборът от " Олд Трафорд " имаше отлична опция да поведе за повторно в 68-ата минута. Тогава " Юнайтед " получи дузпа, само че вратарят Руи Патрисио избави удара на Пол Погба.

Изборът на французина за реализатор на наказателния удар провокира доста рецензии, откакто преди седмица против " Челси " Маркъс Рашфорд откри резултата от дузпа. Това е четвърта пропусната дузпа от Погба от началото на предишния сезон насам.

Amazing angle of Rui Patricio’s penalty save against Pogba pic.twitter.com/j0DW54IN6u
— Football HQ (@FootbaII_HQ) August 19, 2019
" И двамата са избрани да бият дузпите. Срещу " Челси " Рашфорд беше задоволително убеден, а в този момент Пол беше задоволително убеден ", сподели Солскяр пред Би Би Си.

" Това е решението. Миналата седмица се получи добре, в този момент - не. Това е футболът ", добави мениджърът на " Юнайтед ".

Водещите коментатори и анализатори в британския футбол не се съгласиха с мнението на Солскяр. Бившият футболист на тима Гари Невил съобщи: " Това е " Манчестър юнайтед ", не е лотария ".

Според Невил има нещо неправилно в метода, по който са се развили събитията и с държанието на футболистите на " Юнайтед ". " Дори и да е дадена опция на играчите сами да дефинират кой да бие, това не е игра на бутилка. Този, който е вкарал предходната седмица, би трябвало да бие ", добави той.

Същото е мнението на Стан Колимор и на Гари Линекер. " Ако си вкарал последната дузпа, изпълняваш идната. Толкова е просто. Не се разяснява ", написа Колимор в " Туитър ". Според Линекер е необяснимо за какво Погба е получил правото да бие дузпата.

Французинът е вкарал едвам 64% от дузпите, които е бил, което е петият най-нисък % за играчите във Висшата лига, изпълнили най-малко 10 дузпи.

No player has taken more penalties in the Premier League since the start of last season than Paul Pogba (11).

He's now missed four of them.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР