Една изключително полезна образователна инициатива набира популярност у нас. Тя

...
Една изключително полезна образователна инициатива набира популярност у нас. Тя
Коментари Харесай

Образователната инициатива Детски Научен Клас разширява присъствието си в интернет

Една извънредно потребна просветителна самодейност набира известност у нас. Тя се назовава ДНК или Детски Научен Клас и нейният основател Явор Денчев си е сложил за цел да покаже на всички, че ученето може да бъде забавно и занимателно. А през последната година неговият план разшири доста своето наличие онлайн с помощта на най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ. Нейният екип създаде хубав уеб страница на просветителния план, даде му хостинг, домейн и го включи в своите рекламни акции.

„ Избрах да се занимавам с разпространение на науката, тъй като в актуалния свят познанието е от основно значение за развиването на една страна и сполучливото привличане на вниманието на децата към естествените науки може да бъде определящо за образа на обществото ни през идващите десетилетия. Убеден съм, че най-хубавият метод да стане това е, посредством занимателни формати, които вършат науката налична по един ненатрапващ се метод “ - споделя създателят на Детски Научен Клас Явор Денчев.

Самият той е магистър по микробилогия от Университета на Виктория, Канада и е дълготраен учител с опит както в България, по този начин и в Канада. Днес под шапката на ДНК той провежда разнородни научни шоута и класове, научни рождени дни, корпоративни събития и доста други начинания.

„ Благодаря на СуперХостинг.БГ, че взе участие интензивно в напъните ни да разпространяваме естествените науки и поддържа плана ни. Желанието ни е да покажем, че науката може да бъде вълнуваща, забавна и потребна, и колкото повече сътрудници ни поддържат по този път, толкоз по-големи шансове имаме да запалителен повече деца към тази област “ - споделя още Явор Денчев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР