Една история от социалната мрежа отново показа, че има добри

...
Една история от социалната мрежа отново показа, че има добри
Коментари Харесай

Млада двойка направи голямо добро на майка с дете!

Една история от обществената мрежа още веднъж сподели, че има положителни хора в България. Ето какво описа една майка за претърпяното на пътя:

Здравейте желая да ви опиша какво ми се случи през днешния ден (бел.ред. историята е от 12 юли)! Пътувам за Сунгурларе със сина ми, който е на 5 години. По време на нашето пътешестване колата взе да пуши доста, незабавно отбих и смъкнах детето си. Стояхме известно време встрани, след което отидох да ревизира какво става, пробвах да запаля, само че не се получи. Обаждам се на пътна помощ и им изяснявам, че съм на 272-километър преди Ямбол, а те ми споделят " г-жо, в случай че ви пратим кола, ще би трябвало да ни заплатите 100 лева за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 ще ви е по-евтино.

Какво да направя за 2 километра да дам 100 лева няма да стане, започнах да я блъскам сама......и съумях. Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, до момента в който си добутам колата. Когато влязох в бензиностанция мъжът ме попита дали желая нещо, а аз отхвърлих. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са.Те бяха от София. Благодарих им и станахме от масата, преди да стана мъжът ми сподели " радостно изкарване и да знаеш, че всичко е платено на индивида ". Разтреперих се, а той ме погледна и ми сподели " в този момент ли ще трепериш, че ти я бута 2 километра ".

Поисках му номера или адрес, само че той отхвърли. Каза ми " някои ден, в случай че видиш някой в неволя, му помогни и се сети за мен.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ към момента има положителни хора....Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР