Edna истинска французойка лесно се отличава от тълпата. Често това

...
Edna истинска французойка лесно се отличава от тълпата. Често това
Коментари Харесай

Време за четене: уроците на 4 французойки в „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“

Edna същинска французойка елементарно се отличава от тълпата. Често това е поради семплия жанр, естествена хубост и автентичен сексапил , само че също и умеенето да се любува на простите неща от живота , без да гледа на него прекомерно съществено.

Ако и вие желаете да усвоите всичко това, към този момент може да почерпите от тайните на тези дами с книгата „ Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш “ (изд. Hybrid Books).

 парижанка Hybrid Books

В нея четири приятелки споделят своя взор върху същността на парижанките : тяхното отношение към облеклото и връзките, заниманията и обноските, и още други неразделни елементи от всекидневието.

Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма се радват на кариери в региона на музиката, филмите, модата и издателския бизнес. Четирите дами описват занимателно и откровено за митовете към днешните условия към французойките , като в това време ни срещат със личните си комплицирани характери и усеща . Те не крият, че могат да се държат като егоцентрични и своеволни снобки, само че това не им пречи да бъдат нежни, сантиментални и грижовни.

 парижанка Hybrid Books

Освен приятелки от години, четирите модерни французойки с бохемски дух имат деца, като не пропущат да покажат своята позиция към майчинството. Те ще ви срещнат и с още известни „ парижанки “ от историята, до момента в който ви развеждат из града и местата в него, където може да се забавлявате и празнувате, да отидете на среща или лов за винтидж находки, и още доста други. Сред обособените къси елементи на книгата ще намерите потребни готварски предписания, препоръки за мода, хубост и връзките с индивида до вас.

Полезна, без да бъде прекомерно поучителна, „ Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш “ е като диалог с другарка, която знае по какъв начин да те накара да се почувстваш добре - тъй като тъкмо това е в основата на хубавия живот, който французойките умеят да ценят.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР