Една интересна снимка на медицинска сестра в защитно облекло обиколи

...
Една интересна снимка на медицинска сестра в защитно облекло обиколи
Коментари Харесай

Коя е медсестрата, направила стриптийз в защитен костюм?

Една забавна фотография на здравна сестра в защитно облекло обиколи в последните дни обществените мрежи по целия свят. На нея се вижда млада жена в транспарантен предпазен костюм, под който е единствено по долни дрехи, да раздава лекарства на пациенти в поделение за заболели от COVID-19.

Доскоро нямаше повече информация, само че съгласно Mirror, съветски медии са съумели да разкрият името на здравната сестра, която работи в регионалната болница на град Тула, както и някои детайлности за това какво се случва с нея, написа money.bg.

Това е 23-годишната Надежда Жукова, която неотдавна е приключила Рязанския медински университет. След " аморалната " ѝ демонстрация, както я дефинираха доста хора, районният отдел на Министерството на здравеопазването в Русия е наложил на сестрата дисциплинарно наказване със забележка за неспазване на условията за здравно облекло. Междувременно на личния състав на болничното заведение е проведено разяснително образование за това по какъв начин е уместно да се обличат по време на работа.

И до момента в който още преди да се разбере самоличността ѝ, по адрес на Надежда се изсипаха съществени рецензии по отношение на облеклото ѝ, тя получи и голяма подкрепа от свои сътрудници и политици. Дори благодарности за " самоотвержената работа " от губернатора на Тулската област.

Много медици я поддържаха, като обясниха за компликациите и неприятните чувства от носенето на предпазен костюм. Изпълнителният шеф на Асоциацията на медицинските сестри в Русия Валери Самойленко също отбрани 23-годишната Надежда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР