Една интересна снимка на медицинска сестра в защитно облекло обиколи

...
Една интересна снимка на медицинска сестра в защитно облекло обиколи
Коментари Харесай

Какво се случва медицинската сестра от Русия, която реши да работи по бельо

Една забавна фотография на здравна сестра в защитно облекло обиколи в последните дни обществените мрежи по целия свят. На нея се вижда млада жена в транспарантен предпазен костюм, под който е единствено по долни дрехи, да раздава лекарства на пациенти в поделение за заболели от COVID-19.

До скоро нямаше повече информация за момичето, само че съгласно Mirror, съветски медии са съумели да разкрият името на здравната сестра, която работи в регионалната болница на град Тула, както и някои детайлности за това какво се случва с нея.

Това е 23-годишната Надежда Жукова, която неотдавна е приключила Рязанския медински университет. След " аморалната " ѝ демонстрация, както я дефинираха доста хора, районният отдел на Министерството на здравеопазването в Русия е наложил на сестрата дисциплинарно наказване със забележка за неспазване на условията за здравно облекло. Междувременно на личния състав на болничното заведение е извършено разяснително образование за това по какъв начин е уместно да се обличат по време на работа.

The Russian ‘bikini nurse’ without her mask on (PHOTOS) - Russia Beyond https://t.co/zH8RHzoiLd
— OKPablo (@PabloOk47) May 26, 2020
И до момента в който още преди да се разбере самоличността ѝ, по адрес на Надежда се изсипаха съществени рецензии по отношение на облеклото ѝ, тя получи и голяма отбрана от свои сътрудници и политици. Дори благодарности " за самоотвержената работа " от губернатора на Тулската област.

Много медици я поддържаха, като обясниха за компликациите и неприятните чувства от носенето на предпазен костюм. Изпълнителният шеф на Асоциацията на медицинските сестри в Русия Валери Самойленко също отбрани 23-годишната Надежда.

A pretty Russian nurse has worn a bikini under the PPE.. #COVID19 patients said they want to be alive and recovery faster.. Hot topic in Russia media at the moment.. #COVID19 #COVIDRU https://t.co/utUDty07Z6 pic.twitter.com/tmxuKcJtJk
— Nikolay Shubin (@NikolayShubin1) May 21, 2020
" Нека тези, които разясняват, вместо да наскърбяват едно нещастно момиче, да влязат най-малко един път в предпазената зона на болничното заведение в подобен костюм. И ще схванат какво е хипоксия ", безапелационен е Самойленко. Той добавя, че че единствено когато излезеш на открито и се държиш за стената, с цел да не изгубиш схващане, имаш право да коментираш кое е етично и кое - не. Според него сестрата не го е направила, с цел да си върти дупето пред пациентите по долни дрехи, а с цел да не почине там от горещина.

Депутатът от горната камара на съветската Държавна Дума и член на комисията по обществена политика Владимир Круглъй също разяснява, че не вижда никакво нарушаване на етиката или нарушаване на нормите за носене на защитно облекло.

Много от сътрудниците на Надежда споделиха, че са принудени да работят и по този начин, тъй като не доближава облекло, което би трябвало да се сменя след всяка промяна в болничното заведение, а някои показаха поддръжката си към нея, като позираха по бански под защитните си костюми.

Russians show off their swimsuits in support of ‘bikini nurse’ (PHOTOS) - Russia Beyond https://t.co/qfp7Mi4080
— OKPablo (@PabloOk47) May 26, 2020
Тъй като постъпката на Надежда Жукова провокира голям интерес, за какъвто вероятно не е и предполагала, момичето реши да се покрие за известно време като излезе в отпуск и изтрие профилите си от обществените мрежи, пишат от Sound Health and Lasting Wealth.
 Тула, Русия, една медиицинска сестра и несъответствуващото ѝ облекло
Когато една здравна сестра в Русия реши да работи по долни дрехи

Нестандартно решение за облекло, изключително в болница
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР