Една и съща реплика от 2021 г. насам, за пореден

...
Една и съща реплика от 2021 г. насам, за пореден
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от ПППП да се извини на Малко Търново!

Една и съща имитация от 2021 година насам, за следващ път тази заран обиди жителите му

Защо и докога един от най-красивите региони у нас, в сърцето на Странджа  - Малко Търново, ще бъде споменаван в подтекста на място за санкции?! Това желаят да схванат жителите на странджанската община и кметът  Илиян Янчев. Той разгласява пост във фейсбук, от който струи обидата му от имитация в утринния блок по bTV на Мирослав Иванов от Политическа партия. Впрочем произходът на самия Иванов е от едно село в Сакар планина, само че това е друга тематика.

Депутатът обясни по какъв начин някой прокурор, в случай че желае да проверява съществено обещано произвеждане, то той може доста елементарно да бъде командирован от София в Районния съд в Малко Търново и цялата му кариера, която е градил, с един автограф се унищожава. 

В същия подтекст се изрече и Явор Божанков по време на избирателен спор през март 2021 година (тогава претендент от Българска социалистическа партия, б.р.).

Тези реплики освен са обидни за гостоприемните поданици на странджанската община, само че са и неприемливи. Кметът Илиян Янчев е безапелационен, че точно в дребните обитаеми места живеят дейни, инициативни и родолюбиви хора:

„ Между 22 март 2021 година и днешния ден в политически проект  очевидно разлика няма никаква като отношение на народните представители към Малко Търново!

Абсурдно е и безусловно неприемливо по един и същи метод Малко Търново да бъде споменавано като място за санкции!

За вас не знам, само че аз от години чакам най-сетне да се появят тези депутати, които ще видят и тези дребни обитаеми места, в които времето не е спряло, тъй като няма дейни и инициативни родолюбиви хора с хрумвания, а тъй като години наред не са участвали даже в плануваните отпуски на нашите народни представители! Всяко ново държавно управление разсънва в нас вяра, че нещичко може пък и да се промени, само че този вид изявления приказват друго. 

Това, че съм се почувствал афектиран първо като малкотърновец, след това и като кмет, знам, че не е значимо за никого, само че в действителност мисля, че в утринния блок на БТВ Малко Търново по-добре да не бъде споменавано въобще, в сравнение с да бъде основана визията, че нашия край е актуалния вид на тогавашния Диарбекир... “



 

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР