Една година затвор и обществено порицание за побои, изнудване и

...
Една година затвор и обществено порицание за побои, изнудване и
Коментари Харесай

Една година затвор за побойника на непълнолетни в Русе


Една година затвор и публично неодобрение за побои, изнудване и обир за младежа от Русе, който бе сниман на видео по какъв начин бие и унижава различен юноша. 18-годишният от Спортната гимназия беше задържан след няколко случая на побои над малолетни.

Случаят закупи публичен отзив, откакто през ноември в обществените мрежи бе публикуван клип със скандалното държание на малолетния Джан. Младежът бе арестуван, а прокуратурата му повдигна шест обвинявания. След като призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата, през днешния ден то бе утвърдено от съда в Русе. На делото участва и един от пострадалите, който е задоволен от присъдата.

„ Наистина се надявам това да е урок, тъй като не може всеки да прави каквото си изиска безнаказано “, сподели Иво Бонев, пострадал.

„ Ние сме задоволени и от хода на следствието. Защитени са оптимално ползите на потърпевшите. От една страна, имуществените вреди са възобновени по делото, въпреки това, те имат право да предявят иск за неимуществени вреди “, сподели прокурорът Пламен Петков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР