Една година след като бус блъсна сестрата на Лили Иванова,

...
Една година след като бус блъсна сестрата на Лили Иванова,
Коментари Харесай

Сестрата на Лили Иванова прикована в инвалидна количка

Една година откакто бус блъсна сестрата на Лили Иванова , драмите за нея не престават, разбра HotArena .

82-годишната кака на естрадната икона Магда е прикована в инвалидна количка и съвсем не излиза от вкъщи си. Пенсионерката към момента не е получила компенсацията от 5500 лева , което й се поставя, откакто бе пометена на пътното платно, до момента в който пресича. Естрадната легенда е наела цяла адвокатска адвокатска фирма, която се е заела със правосъдната борба на нейната родственица. 

На 5-и май предходната година старата жена претърпя тежък случай, при който като по знамение се отървала единствено със строшаване на крайници . Старицата била в цветущо здраве, само че била прекомерно разсеяна. Магда излязла да пазари след следобедната си сънливост и тръгнала да пресича пътното платно до блока, без да се огледа. За зла неволя наоколо паркирал микробус тръгнал на заден ход и не забелязал дребничката пенсионерка. Блъснал я, а от мощния удар Магда се претърколила на земята. Шофьорът се уплашил, че може да я е умъртвил и незабавно телефонирал за помощ на 112. 

„ Спокойно, жива съм! ”, почнала да го успокоява жилавата бабичка. Няколко минути след случая кола на „ Спешна помощ ” пристигнала и откарала Магда до „ Пирогов ”. Там лекарите открили, че пенсионерката има неприятно строшаване на бедрото и поради напредналото й егене и бавното възобновяване взели решението да създадат интервенция и да й слагат титаниев гвоздей. Лили обилно развързала кесията си и платила 2300 лева за скъпоструващите консумативи по интервенцията. 

Известно време Магда се залежала у дома и не излизала на открито. Наложило се да й вземат инвалидна количка. Сестрата на Лили внезапно спряла да излиза да пазари, а комшиите, които се събирали на пейките пред блока, почнали да се чудят къде е изчезнала. Така се пръкнал слуха, че евентуално Магда е умряла, а Лили дискретно я е погребала, с цел да се избави от набезите на медиите. В същото време над болната Магда бдели двете й дъщери, а Лили всеки ден звъняла, с цел да пита дали има ли потребност от нещо. 

Каката на естрадния динозавър обаче показала корав темперамент, какъвто имала и Лили. В продължение на година Магда се придвижвала едва-едва, накуцвайки с бастун. Каката на Лили дълго чакала да получи обезщетение от водача, само че по този начин и не видяла парите. Накрая инатливата бабичка завела дело. „ Едва не ме убиха, а не желаят да ми дадат и стотинка обезщетение. На какво наподобява това! ”, гневи се заслужено Магда. Сега се чака съдия-изпълнител да удовлетвори вземането.

Повече от 50 години Магда живее в сянката на Лили, а житието-битието на пенсионираната инспекторка в ХЕИ няма нищо общо с лъскавия, само че аскетски живот на естрадната легенда. Съседите й я познават като скромна, само че чепата жена, което подсказва за роднинската й връзка с примата. В първите години на демокрацията тя в действителност бедства и й се постанова да продава корнишони на пазара, с цел да свързва двата края . В оня интервал двете сестри са скарани и не си приказват, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР