Една година семеен живот отпразнуваха принц Хари и съпругата му

...
Една година семеен живот отпразнуваха принц Хари и съпругата му
Коментари Харесай

Хари и Меган отпразнуваха 1 г. семеен живот

Една година фамилен живот отпразнуваха принц Хари и брачната половинка му Меган. По случай мотива, те разгласиха в Instagram слайдшоу с непоказвани фотоси от тяхната женитба.

Кадрите се сменят на фона на песента „ This Little Light Of Mine “. Херцогът и херцогинята на Съсекс са я избрали неслучайно – тя бе пусната сега, в който двамата излязоха от църквата „ СейнтДжордж “ в замъка Уиндзор, с цел да се покажат на обществото като брачен партньор и брачна половинка.

„ Благодарим на всички вас по целия свят за цялата ви любов и поддръжка. Всеки от вас направи този ден още по-специален “, гласи посланието на Меган и Хари.

Видеото на двамата съдържа 14 фотоси от тяхната женитба, която се състоя на 19 май предходната година. На щастливото събитие участваха близо 600 души. Според информация на английските медии, към 100 000 души са следили идването на младоженците и гостите от улицата.

Принц Хари се сгоди за Меган Маркъл през ноември 2017 година Двамата станаха родители на момченце на 6 май тази година, няколко дни преди тяхната първа годишнина. Те избраха синът им да носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Видеото можете да гледате ТУК!

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР