„Една година ние не управляваме и все ние сме им

...
„Една година ние не управляваме и все ние сме им
Коментари Харесай

ПП били по-добри от ГЕРБ в кражбите, призна Бойко Борисов

„ Една година ние не управляваме и все ние сме им отговорни, а татко им Румен Радев не е отговорен. Само в една сфера са по-добри - кражбата. И се държат като мутри”, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Хасково.

Хасково бе втората спирка от новата обиколка на премиера из страната, този път без джипка на горското, само че съпроводен от всички депутати от парламентарната си група. Първото такова посещаване бе във Враца, още веднъж в почивен ден, за смут на неговите депутати, които към този момент се оплакват в коридорите, че не могат да отсъстват от съвещания, когато си желаят, както когато бяха на власт.

Пред симпатизантите си някогашният министър председател отхвърли да има къща отвън Банкя, кюлчета или пари.

„ Целият този комплект, финансиран от мутрите в България, се изправи против мене. Грабят ви. За моите съперници кой е най-големият ми грях – не дадохме мрежите на енергийния систематичен оператор, пуснахме чисто нови далекопроводи и свързахме България с Румъния и Гърция. Второ - не могат да ми простят, че не продадох тръбите - 100 % са ваша благосъстоятелност – за какво оставяте да ви ги крадат под носа? Сега, в случай че в едно сдружението имаш 2 милиарда лева и изтеглиш тях, те ще кажат, че това са някакви стотици милиони. Усещате ли по какъв начин ви грабят, по какъв начин не виждате?”, попита Борисов.

Борисов настоя някой да влезе в Министерския съвет и да направи тест на ръководещите за опиати във връзка клипа на министъра на културата Атанас Атаносов (ПП). Той даде образец и с пернишка дискотека, в която попитали: „ Извинете това частен пердах ли е?” Ние питаме: „ Това единствено пердах на ръководещите ли е или можем и ние да се включим?”, продължи с имитацията Борисов.

Той даде образци с раздорите в кабинета, като цитира Тошко Йорданов (ИТН) от бТВ за това, че съветничката на премиера Весела Чернева (която бе представител на външния министър на ГЕРБ Николай Младенов - б.р.) е удостоверила за повдигане на ветото за РСМ, както и Ива Митева, която в ефира на Нова телевизия описа за натиска над Каримански.

Борисов засегна тематиката и с парите в Министерство на регионалното развитие.

„ Гинат хора по пътищата, „ Тракия” е в безобразно положение. Вчера жена умря поради строшена мантинела. „ Марица” не е чистена от година. Обещаха по 4 автомагистрали на година, а метър не са създали. Една лъжица асфалт не са изсипали”, сподели Борисов.

По думите му най-големият грях на Радев е, че е разделил обществото.

„ Страшен безпорядък е по курортите. Мините са чак до Босфора. Няма да загине България, отново ще оцелеем, само че ще минем през беднотия и страдалчество.

При нас питаха за какво тази плочка е поставена изкривено, а те нямат такива проблеми, тъй като нямат 1 поставена плочка”, сподели Борисов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР