Една година любов отпразнуваха Мария Бакалова и синът на Мария

...
Една година любов отпразнуваха Мария Бакалова и синът на Мария
Коментари Харесай

Валери и Мария Бакалова отбелязаха една година любов по холивудски

Една година обич отпразнуваха Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева - Валери.

Холивудската звезда и мачото от " Игри на волята " означиха 12 месеца от началото на връзката си. Двойката се изфука с персоналния си мотив в обществената мрежа. Мария и Валери споделиха сантиментален кадър, на който стоят прегърнати на голям стол.

" Една година с теб ", гласи посланието на единствената българка, номинирана за " Оскар ".

Точно преди 366 дни, на 2 януари 2023 година, любовта сред Валери и Бакалова пламва.

" Денят преди Нова година я сънувах. На другия ден по този начин се случиха нещата, че излязохме на среща ", споделя в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви синът на двукратната олимпийска шампионка в спортната пукотевица Мария Гроздева. А ден по-късно те към този момент са двойка. Запознават се по време на фотоси. Мария е в една от основните функции, а Валери взе участие като каскадьор в продукцията.

Влюбената двойка посрещна новата година разграничена. Поне това стана ясно от профила в обществената мрежа на Бакалова. Блондинката показа фрагменти от столичен хотел, на който е рекламно лице. А компания тъкмо преди зарята й вършат родителите й - майката Румяна и таткото Вълчо. Нищо чудно Мария да е прекарала първите мигове от 2024 година с семейството си, а по-късно да се е насочила към мястото, където Валери чества идването на новата година.

Съвсем скоро Бакалова още веднъж ще замине за Съединени американски щати. Преди седмици Мария стартира фотосите на нова лента, в която й е поверена основната роля. Номинираната за " Оскар " Мария Бакалова играе дамата на някогашния американски президент Доналд Тръмп – Иванка, в биографичен филм, написа " България Днес ". Първата част от фотосите, които бяха в Канада, завършиха тъкмо преди коледните празници. Зад океана Бакалова бе в компанията на майка си Румяна. Нищо чудно обаче в този момент Мария да вземе със себе си гаджето Валери в Америка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР