Една елха, подарък на България от Русия, предизвика полемика у

...
Една елха, подарък на България от Русия, предизвика полемика у
Коментари Харесай

Елхата на раздора: Защо коледно дръвче скара про- и анти-руски настроените у нас?

Една елха, подарък на България от Русия, провокира дискусия у нас. Коледното дръвче е ситуирано на площад " Св. Неделя " и вкара в остри разногласия про и анти-руски настроените.

От едната страна стачкуваха с искане за освобождение на украинските бойци. Последва реакция на съветското посолство у нас. Оттам споделиха на формалната им страница във Фейсбук статус на поста на Господин Костадинов от Политическа партия " Възраждане ", с който наскърбява анти-руски настроените у нас, заяви Нова телевизия.

Това пък стана мотив за декларацията на " Демократична България ", с която желаеха от институциите " да пазят правата и достолепията на българските жители, а не да свеждат неумолимо глава наместниците на Путин в България ".

" Един вътрешно-български спор се употребява от непознато посолство по невиждан метод. Това, което наложи декларацията на " Демократична България " е, че не е редно за една суверенна страна да позволява непознати посолства да наскърбява директно и непряко български жители. То е оповестено на уеб страницата на съветското посолство. Ние настояваме Министерството на България да реагира ", сподели Стефан Тафров от " Демократична България " за предаването " Плюс-Минус ". Коментарът след новините ".

" Не е обикновено и не е редно един непознат дипломат и едно непознато дипломатическо посланичество да провеждат рекламна акция, която да внушава патерналистично отношение към нас ", съобщи Костадинов от Политическа партия " Възраждане ".

Спор сътвори и въпросът за какво дръвчето е сложено точно пред църквата " Света Неделя ".

" Най-големият в Европа терористичен атентат до през днешния ден е в църквата " Света Неделя " и е проведен от българските комунисти, със съдействието на Коминтерна. Общината не е съобразила този факт ", разяснява Стефан Тафров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР