Една ефективна и пет условни присъди – това е епилогът

...
Една ефективна и пет условни присъди – това е епилогът
Коментари Харесай

Осъдиха Никола Груевски на година и половина затвор

Една ефикасна и пет условни присъди – това е епилогът на четиригодишния развой „ Насилие в Център “, прочут също и като „ Шамари за Жерновски “, предава македонската редакция на „ Радио Свободна Европа “ (РСЕ), представена от Дарик.
Бившият министър-председател Никола Груевски, който е в бягство,, до момента в който вторият обвинен, някогашният министър на превоза и известията Миле Янакиeски, получи условна присъда.
 Бивш македонски вътрешен министър влезе зад решетките Бивш македонски вътрешен министър влезе зад решетките
Бившият министър на вътрешните работи на Северна Македония Гордана Янкуловска към този момент е е в пандиза Идризово. Тя беше наказана на четири го...
Подсъдимите Александър Трайковски, Дарко Стойчевски, Даниел Трипуновски и Игор Босковски също получиха условни присъди, които няма да бъдат изпълнени, в случай че не извършат друго закононарушение.
Прокурорът Фатиме Фетаи съобщи след присъдата, че не е удовлетворена и разгласи, че ще апелира, тъй като има вяра, че обвинените не заслужават нищо друго, с изключение на затвор.
„ Всички промени в обвинителния акт бяха направени въз основа на изказванията и доказателствата, показани в съда. Специализираната прокуратура и всеки различен орган, когато потвърди обвиняванията в правосъдна зала. Нашата работа в първоинстанционната процедура завършва тук ", съобщи Фетаи.
Защитата също е недоволна от присъдата, защото в заключителните си думи изиска оправдателна присъда.
 Върховният съд удостовери присъдата на Груевски Върховният съд удостовери присъдата на Груевски
Върховният съд на Северна Македония удостовери присъдите на Апелативния съд в Скопие на Никола Груевски, Гьоко Поповски и Гордана Янкулов...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР